duminică, 28 decembrie 2014

Femei, femei..............






   Daca incerci sa porti o discutie serioasa cu ele, le-ai pierdut. “Hai mai…Ma plicti tu cu subiecte de-astea. Da’ ai vazut ce a facut Miti? Si ce poze si-a pus pe facebook! Nerusinata!”. Nu draga, n-am vazut. De fapt, nu-mi pasa chiar deloc. Nu. N-ai inteles atitudinea din raspuns. I don’t give a fuck!
  Toate vor sa se marite. Ca deh, daca au ajuns la intervalul 20-25 de ani si nu s-au maritat, ce va zice lumea? Oh,dear, ai atat de multa dreptate. Hai sa fim in rand cu lumea si nu cumva sa zica ceva de rau despre noi, pentru ca lumea ne pune pe masa, ne calca camasile (voit!) sau ne sterge la fund. Daca n-ai patratele, nu esti suficient de bun pentru ele. .....Daca n-ai suficienti bani incat sa le iei cam tot ce vor, nu esti suficient de bun. “Draga…eu vreau sa duc o viata confortabila, cum sa stau cu tine si sa fiu stresata? Vrei sa fac riduri? Te iubesc, dar castiga si tu la loto sau fura ceva. Daca nu esti dispus sa faci orice pentru mine, incep sa-mi pun semne de intrebare. Nu cred ca ma iubesti.”.....Corect,nu? Sa mori tu?.......Daca vorbesti frumos si nu folosesti obscenitati la fiecare doua fraze, nu esti destul de barbat......Daca nu le injuri si nu le bati, nu prea te iubesc. Cand le faci ceva rau, atunci isi aduc aminte cat de mult te iubesc si cat de mult vor ca relatia sa mearga. Nu vi se pare ca ceva  in mintea voastra functioneaza gresit?.....Daca nu esti pervers in pat, sexul este prea plictisitor.......... Daca esti pervers in pat, esti dereglat.
Toate au pretentii exagerate, dar nu stiu sa utilizeze limba nativa. ....Of! Femei, femei, e plina lumea de nebune. De-aia cred ca in viitor concubinajul este calea. Pana la urma de ce sa te legi la cap daca nu te doare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu