marți, 10 ianuarie 2017

Degeaba esti plin de iubire daca nu stii s-o oferi.

   Mereu ne plangem, ne lamentam (tot aud oameni, inclusiv eu si pun pariu ca sunt multi care gandesc la fel dar nu spun), ca nu suntem apreciati pentru sufletul nostru mare si plin de iubire, ca nu ne este vazuta si confirmata imensa bunatatea care zace in noi. ............Insa, daca am fi putin constienti, am realiza ca oamenii dragi noua, nu au mare lucru de vazut. Nu pentru ca nu avem de oferit, dar cat si cum aratam din ce avem de oferit?
   Si mai grav, cat de mult asteptam in schimb, pentru putinul pe care il aratam? .....Nu te astepta ca oamenii sa iti ghiceasca limbajul analfabet al iubirii tale, exprimat uneori negativ, alteori pozitiv. Din fericire, am invatat sa exprim tot mai mult, sentimentele pe care le port, dar nu suficient. Uneori, intelegerea celuilalt, acceptarea limbajului sau agresiv de iubire, poate fi cea mai frumoasa dovada de iubire. Alteori, linistea oferita, poate exprima iubire. Oferirea libertatii depline, etc. Sunt N limbaje si exprimari ale iubirii. Insa iubirea exprimata prin suparari, nemultumiri cronice (aici ma refer in special la femei pt ca multe practica acest limbaj), gelozie, posesivitate, indiferenta cu scopul de a atrage atentia; toate aceste exprimari care mascheaza dorinta reala din spatele lor, un strigat disperat dupa iubire, vor fi intelese numai de o minte elevata si un suflet foarte avansat. Si cum pe pamant sunt putini oameni care vad bunatatea si dorinta de iubire din spatele exprimarilor eronate, vom avea parte de raspunsuri la exprimarile noastre, care ne vor dezamagi.
   Invatati sa exprimati corect si sincer iubirea, fara sa asteptati nimic in schimb si veti primi mai mult decat v-ati fi asteptat.......Din revelatiile mele in drumul spre iubirea neconditionata.......Sunt inca departe, dar cu fiecare relatie prin care trec, ma indrept incet si sigur

Un comentariu: