marți, 1 septembrie 2009

Oare ce este gloria............?

  Se stie ca gloria este mereu pandita de oameni,care isi doresc sa primeasca recunoasterea publia,sa se afle in lumina reflectoarelor si sa straluceasca purtand cununa de lauri.Avertismentul de a nu te culca pe cununa invingatorului este forte adevarat,deoarece se spune ca gloria este efemera,la fel ca orice lucru bun se termina repede sau ca orice lucru frumos care se sfarseste intr-o clipa.
 Dar cei gloriosi nu sunt intocami si istoviti de efort,printre asa numiti "gloriosi" se inumara si cei care cu ajutorul unor "pile" ajung in top unde este detronat unul care chiar merita chestia asta,rafnita glorie.
 Dar sa presupunem ca cel care merita ajunge in varful piramidei asa numitul apogeu,gloria,trebuie intretinua inca din momentul in care ai ajuns in varf.Nu ar trebui sa te culci pe o ureche,ca altfel din spatele tau ,la cei care te astepti mai putin s-ar putea sa te detroneze si sa iti fure locul pe care l-ai obtinut cu mult efort.
 Prin urmare consider ca gloria este una singura ,de ea nu o sa mai ai parte nicodata numai daca muncesti la fel de mult si daca iti doresti enorm acest lucru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu