joi, 10 aprilie 2014

Fiecare zi este o minune...........


   Cred ca fiecare zi este o minune si asta ma face sa simt extraordinarul de care sunt inconjurata. Frumusetea, caldura, culoarea si naturaletea sunt doar cateva din calitatile unei zile pline de magie. Nu ai nevoie de ochelari speciali pentru a vedea minunatia ci de un suflet destul de mare si inocent ca sa o poti simti si trai. Fiecare moment trait frumos este o amintire eterna. Fiecare om intrat în viata ta este o bucurie imensa. Sau cel putin asa ar trebui sa fie. Simplitatea ar trebui sa fie principala noastra tema de zi cu zi. Cum sa ne imbogatim spiritual dar si financiar cu putinul pe care il avem. Cum sa atragem mai mult la acel putin , cum sa multiplicam toate sentimentele frumoase din interior, cum sa le daruim, cum sa ne fericim , cum sa ne apropiem mai mult de idealul pe care il visam, aceste sunt subiectele pe care ar trebui sa le aplicam, sa le dezvoltam zilnic.
 Cred ca fiecare clipa ne ofera sansa si oportunitatea de a invata si cunoaste lucruri noi, de a ne descoperi pasiuni si placeri, de a ne dezvolta si de a reflecta la punctele importante de pe lista noastra. ........Cred ca fiecare zi este o adevarata oaza de fericire sau cel putin ar putea deveni daca i-am oferi o sansa....... Cred ca putem sa numaram sau sa punem in balanta lucrurile pozitive sau placute de care avem parte zilnic....... Cred ca putem sa ne revigoram, sa ne zbatem , sa ne intarim la gandul ca toata viata noastra ar putea deveni la fel de fericita, extraordinara daca ne-am da putin mai mult interesul. ......Cred ca fiecare zi este un dar extraordinar. Un dar nepretuit. Un dar inestimabil. Sansa la vise, la viata, la iubire, la fericire nu este un dar mediocru asa cum se pare ca gandim atunci cand suntem la pamant. Dimpotriva, ar trebui sa ne ambitionam si mai mult , tocmai gandindu-ne la toate aceste privilegii. 
 Cred ca fiecare zi ar putea fi transformata in cea mai buna zi din viata noastra. Si la fel si cea de dupa.Si urmatoarea la fel. Doar gandind si construind cu placere si dedicatie putem face ceva cu adevarat miraculos din viata noastra. 
  Inca mai cred … ca astazi poate fi acea zi in care vom realiza cat de important este sa fim recunoscatori si iubitori, si ne vom trezi din somnul lenes in care ne scufundam clipa de clipa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu