joi, 6 noiembrie 2014

Concluzia corecta............




  Ce naivi suntem....sau mai bine zis ce copii...baiatul perfect nu exista... fata perfecta nu exista... Insa ce inseamna perfectiunea pentru fiecare ? Pentru baieti 90-60-90, 47 de kg, par lung, sani mari, fund apetisant, caracter puternic, frumoasa, inteligenta, pe tocuri...Asta inseamna perfect ?? Patratele, 1.80, ochi verzi, brunet, atent, romantic,  imbracat bine, atent la detalii, caracter deosebit... Asta inseamna perfect ??? Eu zic ca este momentul sa ne trezim din vis.. oare momentul in care o tineai in brate si adormea pe pieptul tau nu era perfect ? Nu era ea cea perfecta ?? Oare atunci cand el iti gatea (pentru ca tie ti-e mult prea frica de ulei si nu cumva sa ti se rupa vreo unghiuta) ,si tu ii cuprindeai spatele in brate nu era el baiatul perfect ? Oare cand tu erai nervoasa si il sunai sa iti spuna ceva frumos si el iti raspundea : incercand sa te faca sa te calmezi si sa iti faca viata altfel incat sa te faca sa uiti de ce erai nervoasa nici atunci nu era perfect ? Oare atunci cand il asteptai cu bratele deschise sa se intoarca acasa si il sarutai, nu era perfect ?? Nu era ea perfecta ?
 Perfectiunea exista...Nu este ca la TV sau in filme ... Este cu mult mai bine in viata reala... Insa ce te faci cand dispar momentele alea perfecte din cauza ta , dintr-o prostie , dintr-o clipa de imprefectiune, de ajuns insa sa iti rupa pamantul de sub picioare. Globul de cristal in care ai fost obijnuit se sparge iar tu cazi la infinit cu regrete peste regrete , cu lacrimi peste lacrimi si cu un singur gand: poate… ma va ierta…..Stii ca te iubeste si stii ca poate fi perfect/a doar alaturi de tine...Insa din cate stiu eu asta se numeste orgoliu si de cele mai multe ori este mult prea mare ca sa te poti bate cu el... Poti muta munti din loc, poti scrie pe cer “te iubesc” (cu majuscule chiar) ... poti sa renunti la tocuri/fotbal pentru o luna (fie doua)... poti chiar sa ii pregatesti o cina romantica si sa gatesti chiar tu . (bine, poate sa nu gatesti tu. ) insa “tip” mai al naibii ca orgoliu nu am vazut ...(poate doar “gura lumii”) si parca indiferent ce ai face nu este de ajuns sa arati ca mai vrei o sansa... ultima. Stai si te gandesti....oare mi se va da acea sansa..........o merit?
 Faci lucruri disperate, plangi, esti neputincios/a.... Cazi continuu si astepti sa te ridice cineva...esti convins/a ca noptile sunt lungi....... insa sa ne traiasca youtube-ul ca tare multe povesti de dragoste mai stie si multe manele si melodii care sa iti ajunga la “corason” ....uite-asa dai replay pe “baieti rai fete cuminti ” si iti amintesti cum l-ai sau ai sarutat/o prima data… si ce surprins/a iti amintesti ca era…si pui o melodie gen Holograf sau Adele sau CIA...sau chiar adrian minune ..florin salam.....(astea trebuie sa recunosti ca le pui pe repete de mai mule ori decat ar trebui).....Schimbi ritmul si te intorci la melodiile care pun pariu ca au fost scrise pentru voi doi… Si in tot acest timp plangi si plangi si iar plangi . Ce simplu ar fi sa iti raspunda la mesaj...sa spuna ca este bine si ca se pune in pat… ce linistita ar fi noaptea....Insa este clar ca nu o face. Altfel inchideai youtube-ul si stai si te gandesti „oare este bine sa caut perfectiunea intruchipata” gen fotomodele sau baieti care sa aiba cash sa ma duca in Player si Bamboo ca daca nu am nu stiu cate poze facute in cluburi inseamna ca nu exist..... Las pe fiecare sa traga concluzia corecta.......



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu