duminică, 29 martie 2015

Devotament............




  Devotamentul unei femei il vezi cand barbatul nu are nimic. Devotamentul unui barbat il vezi cand acesta are totul........Nu ai nevoie de un barbat care sa iti fie alaturi doar cand esti bine. Nu ai nevoie de o femeie care sa te iubeasca doar cand ai totul.... Dragostea pana la urma nu inseamna doar saruturi, orgasme si tineri de mana.....mai este incredere,devotament,testul din fiecare zi pe care constient il treci. Nu inseamna neaparat sa inseli, sa minti sau sa tradezi un ideal comun ca sa faci un om sa se indeparteze...sa rupi o relatie. Felul in care percepi viata alaturi de cineva te schimba, cum schimba si deznodamantul un sentiment....felul in care iubesti il vezi cu adevarat in doua momente: cand iti este tare bine si cand omului de alaturi ii este foarte greu....restul sunt doar momente.
 Devotamentul unei femei il vezi cand barbatul nu are nimic....de fapt are...are aceeasi dragoste pentru tine, aceleasi maini puternice care sa te stranga in brate, aceeasi incredere pentru ziua de maine. Nu mai are portofelul plin, trece printr-un moment mai greu, iti explică asta....daca il vei iubi, vei ramane, ba mai mult, il vei sustine, vei cauta sa vii cu solutii, cu increderea ca totul va fi bine..... Daca vei fi una din delicatele care vor selecta fericire, avutie si putere la un barbat, vei reprosa... sau vei trada... sau vei pleca.....Dragostea de genul alintari, zambete si momente frumoase o poate trai oricine.... sa traiesti stiind ca cel de alaturi nu-ti poate oferi totul, mai ales ca esti fata de bani gata si este trist daca nu mergi azi cu masina....... este mai greu.
 Devotamentul unui barbat il vezi cand acesta are totul....ea ramane la fel. Tu te schimbi...gasesti in bani sau in faima a doua femeie de langa tine. Incepe sa iti placa o alta viata...sa arunci cu vorbe pe care altadata le considerai o injosire. Incepi sa raspunzi prost, considerand ca banii iti permit mai multe, incepi sa acuzi....... Sau ramai la fel, imparti cu omul de alaturi victoria unui prezent si recunosti ca asta se intampla inclusiv pentru ca ea ti-a fost alaturi. Cuceresti la fel, iubesti la fel, faci aceeasi cafea dimineata si imparti acelasi pat seara. Unii nasc o mie de motive ca nu merge, pe cand singurul motiv este ca el nu vrea sa mearga........Si daca o masina face diferenta, ce treaba mai are sufletul?.... Iti recunosti devotamentul iubind sincer, nu frumos.

Un comentariu: