marți, 3 iunie 2014

Un simplu mesaj = 1000 de zambete




  Care este primul lucru la care te-ai gandit in dimineata asta? Daca ai cafea? In cat timp trebuie sa ajungi la munca? Daca mai ai tigari?
Peste ceva timp se va trezi si ea. Probabil ca se va gandi la tine si va lua telefonul in mana in primele minute, cu ochii inca lipiti de somn, sa vada daca i-ai scris un mesaj cu " buna dimineata".
 Tu nu ai avut timp de asta, fiindca aveai atatea “griji” pe cap: sa-ti faci cafeaua, sa-ti numeri in gand tigarile, sa calculezi fiecare minut care urmeaza. Apoi vei ajunge la munca, total lipsit de chef. Nu-ti vei aminti nici cand bei a doua cafea ca ea asteapta afurisutul ala de mesaj si apoi o sa incepi lucrul. Ea nu se va mai strecura in gandurile tale, fiindca tu vei fi prea preocupat sa iti amintesti.In tot timpul asta ea va astepta mesajul de la tine. Se va gandi la asta in dus, in timp ce-si bea cafeaua, cand se imbraca, pe drumul spre viata ei.
“De ce nu scrie ea?!” Am un raspuns si la asta: pentru ca este femeie.
 Nu ai cum sa intelegi importanta acelui mesaj daca nu esti femeie. Ne place sa ni se spuna " buna dimineata", sa ni se ureze sa avem o zi frumoasa, sa-si aminteasca el cand avem un examen/interviu si sa ne ureze succes. Noi oricum tinem minte totul, chiar si cate lingurite de zahar vrea el sa-i punem in cafea sau care este culoarea lui preferata. Si nu cred ca este bucurie mai mare pentru o femeie decat atunci cand se trezeste/iese de la dus/este deja in drum spre treburile zilnice sa primeasca acel mesaj. Pe principiul mai bine mai tarziu decat niciodata , daca inca nu i-ai scris mesajul ala, fa-o acum. O vei face sa zambeasca, te asigur!

  Si inca ceva: niciodata nu lasa un alt barbat sa-ti faca femeia sa zambeasca la prima ora a diminetii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu