luni, 22 septembrie 2014

Hai....injurati.ma ...........


  Declar pe proprie raspundere ca sunt rasista . Rau. Pana in ultima picatura de sange care.mi curge prin vene. Si imi doresc, candva sa ajunga la putere unul mai rasist si inversunat ca mine, eventual sa le creeze un mediu special pentru rasa imputita de ciori.....gen un tarc imens ca o rezervatie, sa isi duca traiul ca primatele, asa cum au si creierul si sa nu aiba voie sa se reproduca . Cati dintre voi nu ati gandit cel putin odata in viata ca le.ati taia tendoanele de la mainile ale furacioase, sau le.ati arunca o bomba peste palatele alea construite cu siguranta din bani "cinstiti si munciti din greu". Dar din pacate, noi nu putem face nimic, decat sa le platim ajutoare sociale si alocatii pentru cei 13 plozi pe care ii toarna sa.i "formeze" pentru ciordit......Mai trist este ca in viitor ne vor domina, iar copiii nostri vor fi poate nevoiti sa evedeze prin alte tari..

8 comentarii:

  1. E o gandire personala? Sau influentata?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are imporatanta?.............

      Ștergere
    2. Are, da! Daca esti inconjurata de ura... Exista o explicatie logica a situatiei careia nu i se acorda prea multa importanta! Reactionam ca animalele in loc sa intelegem lucrurile.

      Ștergere
    3. Sunt gandurile mele scrise intr.o postare....daca nu iti convine sau te simti jignit/a cu ceva nu te obliga nimeni sa citesti sau sa intri pe acest blog......Multumesc!

      Ștergere
  2. Sunt gandurile tale "formate" de altcineva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca anonim vrea sa spuna ca ar trebui sa I ajutam sa se integreze. ....Dar eu cred ca singura integrare care avantajeaza oameni astia, este . ...Europa are mai mult spatiu de " manevrare"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimul traieste un lumea lui perfecta plina de uniconi si elfi .....dus omul

      Ștergere