miercuri, 3 septembrie 2014

Usor de spus...greu de pus in practica...totusi, un mesaj foarte frumos...




 "Casatoreste-te cu cineva care iti lasa ultima bucatica din prajitura , desi i-ai spus ca nu vrei......Casatoreste-te cu cineva care rade in acelasi timp cu tine la lucrurile penibile pe care le faci.......Cu cineva care iti saruta nasul intr-o zi friguroasa,cineva cu care sa te uiti la filmele Disney impreuna, cineva care este mandru ca ai castigat 50 lei sau 5000 de lei pe saptamâna. ....Cineva caruia sa-i spui totul. Absolut tot.
Casatoreste-te cu cineva caruia nu ii e frica sau rusine sa te ia de mana intr-o multime in centrul orasului , cu cineva care te lasa sa decorezi prajitura cu tot felul de prostii, cu cineva care ar petrece zile intregi la rand cu tine in pat fara sa se simta prost sau plictisit, cu cineva care te stecoara in patura lui,langa el,iarna,atunci cand este frig. ........Sa te casatoresti cu cineva care iti accepta fobiile si fricile si care le intelege. Care te face sa simti fluturasi de fiecare data cand auzi cheia lui la usa. ......O persoana careia nu trebuie sa-ti deschizi picioarele ca sa o faci sa te iubeasca si care te accepta pe tine,cu totul, in fiecare zi , chiar daca nu esti cea mai frumoasa persoana si nici cea mai buna.
Casatoreste-te cu cineva care nu te judeca atunci cand mananci mai mult decat trebuie,care nu vrea sa-ti verifice telefonul pentru ca are incredere,care asteapta cu tine pana iti vine trenul, care intelege ca uneori ai nevoie sa fii singura. ......Sa te casatoresti cu cineva care se intelege bine cu ai tai si nu se enerveaza atunci cand vrei sa mergeti la evenimente din familie. ......Cu cineva care te calmeaza atunci cand esti nervoasa, si niciodata nu-ti spune „sunt doar niste prostii de-ale tale”.
Casatoreste-te cu cineva care te face sa fi o persoana mai buna,care te face sa razi, sa te casatoresti cu persoana pe care o iubesti ! .......Cu sufletul tau pereche, cu iubirea ta, cu cel mai bun prieten."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu