miercuri, 5 februarie 2014

Cum trebuie sa fie iubirea?....

   Iubirea nu taie aripile, nu le leaga fedeles, nu le condamna .Iubirea nu ia ostatici , nu leaga oamenii de piciorul scaunului soptindu-le..... " esti foarte important pentru mine!". Iubirea nu construieste inchisori, nu inalta ziduri , nu angajeaza detectivi particulari. Inchisorile , oricat de atragatoare pe dinafara sau sofisticate pe dinauntru raman inchisori.Ele sunt construite din frica!
  Iubirea nu este posesiva si nici calculata.Nu-l retine pe celalalt cu forta , nu-l manipuleaza , nu-l santajeaza, nu-l cumpara cu promisiuni.Daca el/ea sta cu tine pentru ca tu ii oferi ceva la schimb (casa, masina, bani, pozitie sociala) , el/ea nu ramane pentru tine , ci pentru acel ceva! Relatia voastra ar trebui sa poarte un nume, sa fie inregistrata la Registrul Comertului  si sa platiti pentru ea un impozit de 24%.
   Iubirea nu ingradeste  ci respecta si amplifica libertatea.Daca o iubesti cu adevarat ce acesta femeie o vei ajuta sa fie mai intens originala si libera. Daca il iubesti cu adevarat pe acest barbat ii vei perminte sa manifeste mai multa spontaneitate si creativitate.Ii respecti alegerile si disponibilitatea de a iubi .
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu