marți, 18 februarie 2014

Yes or no or i don't know.......


    Spunem ca vrem sa fim fericiti, dar cand gasim fericirea ne jucam cu ea.Cand pierdem fericirea, o vrem inapoi.....Apoi zambim ca sa nu stie nimeni cat suntem de tristi.....Suntem tristi , dar vrem ca ceilalti  sa fie invidiosi pe viata noastra "minunata"....Avem o viata minunata , dar  interiorul nostru este un haos.
  Ceea ce parem nu este ceea ce suntem.Vrem sa fim iubiti , dar ne este frica sa iubim.Spunem ca vrem doar sex, dar adormim tinandu-ne  in brate....Spunem NU ca sa ni se spuna DA...ignoram   doar ca sa fim bagati in seama ....suntem indiferenti, dar de fapt cautam sa ni se acorde atentie .
  Aruncam adevaruri in gluma  ca sa aratam cat suntem de puternici...Spunem ca  vrem sa fie simplu, dar facem sa fie complicat.Strigam in gura mare ca nu ne pasa... dar gandurile  nu ne lasa sa dormim.
  Spunem ca ne dorim  sa fim liberi, dar de fapt tanjim dupa sentimentul de a sti  ca "apartinem" cuiva.Ne dam sinceri , dar suntem cei mai prosti actori.....ne credem unici dar suntem toti  la fel..............

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu