luni, 31 martie 2014

Cum inveti sa fii sexy.......


  Sincer, cred ca sexy esti sau nu esti. Este ca simtul umorului - ori il ai, ori nu. Ca uneori nu prea esti in apele tale si simtul asta trebuie si el resuscitat, este alta discutie. La fel este si cu sexy.
Sunt sigura ca ati vazut pe la vreo petrecere fete scoase din cutie (sau ma rog, ce inteleg ele prin scoase din cutie), usor incordate, care nu tin ochii deschisi complet si natural atunci cand vorbesc cu vreun domn. Sau cele care merg ca o pisica care tocmai a mancat ton din conserva aia scumpa lasata nesupravegheata pe masa din bucatarie. Sau cele care uita sa respire complet si se concentreaza doar pe partea inferioara a toracelui, pentru ca la cea superioara au atasat o cupa 70B cu imbunatatire artificiala si ulterior capata o tenta usor albastra din lipsa de oxigen. Da, si cele care stau cu buzele putin tuguiate, gata sa spuna “buna seara!”din clipa-n clipa.
 Ele vor sa fie SEXY! Incearca din rasputeri, se chinuie si au impresia ca sexy este ca o pereche de pantofi cu toc: cand mergi cu metroul incalti balerini, la party scoti pantofii din cutie and off you go!
 Newsflash: NU este asa! N-o sa incerc sa va explic formula matematica al carei rezultat este sexy, pentru ca nu cred ca exista. Dar va pot spune urmatoarele, in calitate de fin observator: o femeie sexy nu se chinuie niciodata. Este atat de naturala ca nici nu-ti dai seama ce te atrage de fapt la ea. Nu conteaza contextul, ora, profesia, vestimentatia. Cunosc cateva exemplare de gen care sunt sexy in trening, in tenisi, cand cumpara rosii sau amesteca mierea in ceai. Nu este nimic fortat sau artificial.
 In plus, nu e musai sa fii sexy. O femeie poate avea multe alte atuuri si nu cred ca atunci cand intrebi un barbat cum arata femeia visurilor lui, raspunsul este “sexy”. Sexy n-are legatura cu inaltimea, marimea cupei de la sutien, lungimea sau culoarea parului, culoarea ochilor si nici cu varsta. Este asa, ca o stare de spirit. 
 In final, dragi doamne si domnisoare, va rog sa nu va mai chinuiti sa deveniti sexy pentru ca n-o sa va iasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu