joi, 20 martie 2014

Manual de intrebunintare a iubitei..........



 1.   Se caut si se gaseste o EA exact pe masura ta. Nici foarte-foarte, nici prea-prea...Odata ce-ai gasit-o, o faci sa te iubeasca. Cum? Simplu. Iubind-o!...........Stiu ca stii, c-ai felul tau, dar citeste, poate afli ceva nou, nu fi babalau...


2.   Se ofera cate-o floare, des (nu cate-o suta, o data la un an)  si este de preferat sa fie furata cu mana ta, in drum spre ea, din gradina altcuiva, nu cumpatata de la florarie, cum obisnuieste toata lumea.


3.   Se stabileste un salut secret, numai al tau si-al ei: este de preferat sa implice atingerea nasurilor sau sarutarea ochilor, ma rog... aici veniti voi cu idei.


4.   Nu-i spune des ca o iubesti, ca-si pierde "te iubesc-ul" din valoare,mai bine trezeste-o-n miezul noptii, 
ia-o de mana si plecati la mare.


5.   Se doarme impreuna, cum altcumva?!


6  Se ia iubita, se trezeste din somn, din senin, asa, si i se spune la ureche "ce bine ca estii a mea ", sau doar priveste-o si spune-i in gand ca o iubesti: o sa-nteleaga ea... 


7.  Tehnica de gadilit si mangaiere este foarte importanta, nu uita, dar trebuie aprofundata jucandu-te corp la corp cu ea.


8. Se face ocolul corpului ei, pe toate meridianele, pe toate paralelele, de cel putin doua ori pe noapte si macar o data pe zi, cu buzele goale! Nota bene - nu te grabi!

9. Se incearca si se reuseste dormitul impreuna, cat mai comprimat. Se pune la piept capul iubitei, se lipeste de tine si se strange bine bine!

10. O tehnica foarte buna este inghemotoceala.....Se ia iubita si se inghemotoceste la piept pana simti ca se fixeaza perfect la locul ei, ar trebui sa faca un mic "click". Mentiune- tine minte,"Click-ul" nu se aude, se simte.

11. Cand vezi ca ceva nu este in regula cu ea, n-o-ntreba; profita de ocazie si strange-o repede in brate.....Strangerea in brate functoneaza cam in orice circumstante...
  
  Inventeaza cuvinte, expresii si fa-i-le cadou:......Daca simti nevoia sa completezi lista, fa-o, nu ar strica sa mai invete si altii ceva nou :-* .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu