vineri, 22 august 2014

Azi sunt rea................



  Azi sunt rea..... (mai degraba realista) . Azi o sa ma leg de unele specii feminine care nu stiu ce cauta pe planeta asta. Pur si simplu respira aerul degeaba. Unele ating niste limite atat de mari in ceea ce priveste frustrarea, incat aleg sa si le exprime prin tot felul de statusuri aberante si fara rost pe site-urilede socializare . Unele inca cred in povesti cu printul alb care vine si le salveaza din cea mai imposibila situatie. Este bine pentru ca inca sunteti niste copile si nu ganditi atat de profund fata de alte dive. Ca sa inchei cu povestile astea de adormit copiii cu printul, printesa, calul alb si castelul, copilelor, va spun din start, asa ceva nu exista. O sa existe totusi o persoana care sa isi puna ,,amprenta” pe tine, atat timp cat tu esti dispusa sa lupti pentru acel ceva. Daca nu, si inca mai crezi in povestile altor frustrate care vad dragostea perfecta in filmele siropoase care se vand ca painea calda sau a altor dive care-si expun dramele pe unde pot, atunci poti astepta mult si bine.
Totusi, exista pe diferite site-uri de socializare niste dive atat de importante incat atentia pe care o sa le-o dau acum o sa faca sa creasca mandria in ele. Ar trebui sa va creasca doar mintea, nu de alta, da sunteti cam pe langa.. multe din voi. Ma, cand vad cata prostie exista in capul unora, ioi......Cele mai amuzante sunt alea de isi pun zi si noapte statusuri si poze despre cat de dezamgita a fost ea de barbatii din viata ei. Ca unii trebuie calcati in picioare. Scumpele mele, singurul lucru care ar trebui sa fie calcat in picioare este creierul vostru. Nu de alta, dar poate se lateste putin si se intinde, poate asa puteti gandi mai bine.......Mai sunt alea care sufera. No, cu astea ii bai mare. Astea plang toata ziua si le este un dor enorm de el. De golul pe care l-a lasat in suflet. De fapt, cred ca singurul gol pe care ti l-a lasat este in cap, pacat ca il aveai deja acolo. Sau ai pus botul la minciunile lui, el a pus botul la savarina si te-o lasat cu buza umflata. Bine ti-a facut, divo !
Dupa, urmeaza alea de se cred model. Alea de se pozeaza sexy in casa. Ioi, unde va e creierasul, divelor ? Sa pozezi in propria casa intr-un sutien al mamicii tale, eventual si cu bunica ta pe fundal, sa stii ca nu e sexy deloc. Este mai degraba scarbos. Si, dupa, tot voi va atacati ca are ceva lumea cu voi. Singurul lucru care ar trebui sa aiba ceva cu voi, este creierul pe care nu-l aveti..
Mai am mult de dezbatut pe tema asta, dar a venit noaptea…si sunt putin obosita. O seara faina sa aveti ! PACE !!!

Un comentariu: